Lindvallen

Så var vi på plats i Lindvallen. Som den envåldshärskare jag är så är det nu pådyvlat att hela familjen skall lära sig och dessutom uppskatta skidåkning lika mycket som jag (dvs mycket)! Det har dock funnits ögonblick när jag tvivlat på om det skulle gå vägen. Måns kan vara rätt envis och Alma skall vi inte ens tala om. Så, det var med skakande knän som jag placerade Måns på rullbandet till grön-gröna backen i Lindvallens barnområde. Hur gick det då? Ett ord kan beskriva hela dagen: Succé! Ok, farsan kan inte lära Måns någonting (tycker Måns) men det gör ingenting när man kan lära sig bra på egen hand och det finns massor av söta skidlärartjejer som kan busa och coacha en! Inte ens när man vurpar så går mungiporna ner!

Om möjligt ännu mer överraskande var att Alma blev biten av skidåkningen. Till skillnad från Måns var hon totalt orädd och när jag försiktigt försökte bromsa hennes fart med staven så slog hon bara bort den: “Kan själv!” Hon har kanske ännu inte totalt rena carving-skär utan kör mest som en kanonkula ner för pisten men roligt har hon! Jag har ännu inte vågat låta henne åka knapplift själv men det är väl bara en tidsfråga…

Så, detta var första dagen och det bådar ju helt klart gott för att envåldshärskaren skall få sin vilja igenom. Se bara så glada de ser ut!

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

One Response to Lindvallen