Lindvallen II

De sista dagarna i Lindvallen ägnades bland annat åt att introducera ett mycket viktigt begrepp för barnen: After ski! På klassiskt Lindvallen-manér var denna späckad med aktiviteter för barnen med både liveband (“Man-Boy” på blockflöjt!) och dans med snögubben Valle. Som tur var fanns det gott om öl för de vuxna att lugna nerverna med.

På Snötorget fanns en skridskobana där vi spelade hockey några eftermiddagar när man inte orkade åka mer skidor. Där fanns även möjlighet att för 30kr prova på att köra minisnöskoter. Måns plågade den stackars skotern för säkert det dubbla beloppet…

När de gröna backarna inte bjöd på fler utmaningar provade jag och Måns att åka i de större backarna med sele. Det var lite skakigt i början men gick ganska bra till slut. Framförallt fick Måns lära sig att byta gren, från störtlopp till storslalom med fina långa svängar. Jag fick lära mig smärtan av att ploga ner en hel backe med ett bojankare i störtloppställning framför mig.

Kort sagt, vi har haft en supervecka men vi får se om det blir Lindvallen även nästa år. Det har varit kanon för barnen men “vuxenbackarna” bjuder inte direkt på några större utmaningar.

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.