Vardagshjulet snurrar på

Det var ett tag sedan sist. Vardagsrutinerna har kommit igång och det är full ös med dagis, jobb och roligheter som att uppdatera “blåggen” hinns inte alltid med.
Almas inskolning gick ok, inte superbra men det funkade. Den första veckan grät hon varje gång vid lämningen och grävde ett djupt hål i mitt hjärta. Efter ett tag upptäckte jag att hon grät i exakt tre sekunder efter att jag hade gått, så jag slutade att ha dåligt samvete…
Sista helgen i frihet tillbringade vi på Askimsbadet och Måns övade simning i fritt vatten. Eller så övade han inför julens luciatåg, jag blir lite tveksam när jag kollar på bilden idag. Han simmar numera riktigt fint under vattenytan, över är av någon anledning lurigare.

En annan framgång under sommaren är att Måns har nu slutligen har botat sin kaninskräck. Trogna läsare har tidigare sett det här inlägget men nu är det slut med bölandet när en stor grön kanin visar sig.

Vi avslutar väl med en bild på Alma som slagit sig i huvudet eller nåt. Det kan vara lite svårt att avgöra orsaken till ylandet ibland… Fina tänder har hon i allafall.

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.