Dag 7, Railay, Krabi

Så var vi framme vid Railay och vi har hunnit med att bekanta oss någorlunda med halvön.
Resan började i måndags med att vi tog färjan från Phuket till Railay. Ombord på båten träffade vi två andra barnfamiljer från Sverige som reste runt i Thailand med ungar i samma ålder som våra. Gissa om barnen lekte! Det var tydligt att alla hade varit svältfödda på att leka med barn i sin egen ålder. Resan på lite mer än två timmar gick därför i ett nafs.

Utanför halvön var det dags att skutta över i en liten long-tail båt med packning, barnvagn och ungar. Lite halvläskigt men det gick bra. Snart dags att hoppa i den lilla, lilla båten…

Väl framme vid stranden var det lågvatten så vi fick vada de sista hundra metrarna (barnen blev burna).

Vi bor på den östra stranden på ett ställe som heter Sunrise Tropical Resort. Vi har pool, AC och en stor balkong. Lika bra standard som i Phuket med andra ord. Vi hann med att inviga poolen samt käka en bra middag i solnedgången innan det var dags att avsluta dagen.

Idag har vi spenderat större av dagen på standen. Jag hade rekat på morgonen och spanat in både ekorrar och apor på beachen men de var tyvärr ersatta av svenskar och japaner när resten av familjen anslöt.

Måns fick slöa under förmiddagen och kolla på film i datorn. Så under eftermiddagen var han i full fart för att leta korallbitar, pinnar och annat skoj på stranden.
Jag passade även på att att en Thaimassage på stranden som utfördes av en liten gubbe med märkvärdigt starka nypor.

Vi har lagt upp en del bilder som nås via länken till höger “Thailandsbilder”. Varma och gosiga hälsningar från oss alla!

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.