Meja 6 månader idag!

Nu har det gått ett tag sen sist… Livet rullar på med lite nya aktiviteter i familjen.
Meja går nu på både babyrytmik och babysim. Båda är roligt!
Alma fortsätter med Knytte och har även börjat simskola.
Måns fortsätter med Strövare och simskola och har även tagit upp judo. Jag fick Tradera hem en judodräkt så nu ser han riktigt proffsig ut när vi stressar iväg till judohuset på onsdagarna.

Mågge

Meja fortsätter sitt liv som mönsterbebis. Numera går hon och lägger sig och somnar själv runt 19-tiden och sover som en stock i tolv timmar med ett kort uppvak för lite “fast food” någon gång under småtimmarna. Maten är också bara positiv! Det mesta är gott och hon är nyfiken att prova på nya grejer. Hon har, förutom diverse rotfruktspuréer och gröt, provat på bl.a. våfflor (se bild nedan), pasta m köttfärssås, avokado, ris och macka. Min senaste batch barnmat blev med potatis, morot och torsk med citron och dill. Hoppas på succé i morgon!

Meja m våffla

Alma assisterar när Meja leker i hoppgungan!

Meja hoppgunga

För ett par veckor sedan gjorde vi sovrumsrockad. Ingen sover längre i det rum den gjorde innan. Jag och Andreas har tagit tillbaks vårt första sovrum, det som är först när man kommer in i huset. Meja sover i “fiskrummet”. Det tjänstgör även som lekrum för framför allt Alma eftersom ganska mycket av hennes saker finns kvar där. Måns och Alma har fått våningssäng och delar nu på det nyaste rummet i huset (gamla garaget). Alla är nöjda och glada och familjens nattsömn har inte varit bättre det senaste halvåret!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.