Måns 6år!

Så kom äntligen dagen det tjatats om sedan i september. Måns födelsedag! Den började med att han gick upp kvart i sju och undrade varför vi inte kom någon gång. “Han hade ju väntat jättelänge!”. Så det var bara att väcka huset för att sätta igång med skönsången. Presenterna utgicks av ett tv-spel i fickformat och en radiostyrd bil som Alma körde nerför trappan efter max 20 min. Tur att loctite finns…
Sedan blev det kalas med 13 ungar och det var… intensivt.
Tilda hade i vanlig ordning gjort en superpimpad tårta som ungarna tyckte den var väldigt god (dvs inget över till mig).
Tårtan Supergod tårtaUngarna bjöds även på en liten skattjakt i området samt den numera obligatoriska fiskdammen där storhajen kommer ut och skrämmer barnen så de behöver psykologhjälp när de blir stora.
När detta skrivs så ligger Alma och sover på golvet och det är inte utan att jag är lite avundsjuk på henne. Det skall bli skönt att vila ut på jobbet imorgon!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Måns 6år!

  1. Karolina says:

    Fniss!!

    När Isak fyllde fem eller sex fick han också en radiostyrd bil som Otto så finurligt dränkte i poolen. Ingen locktite kunde rädda den…

    Stor kram från moster!