The Reef

Under helgen tog vi båten över till Fredrikshamn och The Reef. För er som inte vet vad The Reef är så var det till häromåret ett helt vanligt halvsunkigt Scandic hotell beläget nära färjeterminalen i Fredrikshamn. Nu är det totalt ombyggt till badhotell med en stor badavdelning komplett med vattenrutschkanor, pool med vågmaskin, bubbelpooler och mycket mera. Allt detta dessutom i en tropisk miljö med åska och regn, dygnsväxlingar och (inspelade) fågelläten. Helt klart en tia för utförande och för att vara ett hotell i metropolen (nåja) Fredrikshamn, på gränsen till en elva! För er som vill veta mera har den den otroligt plastiga och allmänt vedervärdiga Pernilla Wahlgren ett ganska målande inlägg om The Reef på sin blogg
Det första som möter en när man går in i badlandet är nedan pirat som meddelar att om man inte sköter sig efter reglerna så kommer något våldsamt och tråkigt att inträffa.

Alma kallade figuren direkt för “Appa”!

Föga förvånande så stormtrivdes barnen och badade som galningar.
Både i den stora bassängen där vågorna stundtals gick höga…

…och i bäbisbassängerna med rutchkanan som var så trång att en del av de mer korpulenta mammorna höll på att fastna.

Den bestående reflektionen är att barnen har badat i dagarna tre och föräldrarna agerat badvakter i lika många dagar. Fast sämre jobb kan man ju ha! Det har varit skönt att gömma sig från det eländiga Göteborgsvädret!

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.