Valborg

I år så åkte vi till Kättilsröds 4-H gård för att fira Valborg. Det började bra med ponnyridning, något som Måns gillar skarpt. Han pratar fortfarande om “Smulan” på Borås djurpark förra sommaren. Måns gillar verkligen att rida, så han fick göra det två gånger, riktigt bra investerade 60kr!

Nästan alla djur på gården har fått ungar vilket gjorde att det var lite större aktivitet i hagarna än det brukar vara (små varelser har ju en förmåga att sätta fart på de stora). Att mata getterna med gräs var kul och lagom spännande.

Sen var det slut på det roliga. Ty sen kom en syndaflod av rent bibliska proportioner. Vi hade dessutom i vanlig ordning inte klätt oss för säsongen. Det blev till att kura under en lada medan regnet vräkte ned.

Varken de stora eller de små orkade dock med detta speciellt länge (framförallt Alma skrek som ett djur) så vi fick åka hem innan brasan tändes. I efterhand fick vi höra att brasan var extremt svårtänd i år(ingen var förvånad) och det är oklart om de fick fjutt på den överhuvudtaget.
Väl hemma intog vi en delikat Valborgssupé med familjen W. Tyvärr så vurpade Alma från sin stol med en fet fläskläpp som resultat.

Hon blev dock inte så ledsen som bilden antyder, idag har hon varit precis lika tuff som vanligt.

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

One Response to Valborg