Phuket igen

Det har strulat med bloggandet på sistone. Av någon underlig anledning har jag inte kunnat logga in på bloggen, därför har det inte blivit några uppdateringar den senaste veckan. Jag har inte heller just nu återskapat de gamla blog-inläggen utan kommer att göra det i lugn och ro hemma i Sverige…

Vad har hänt sen sist då? Jo, just nu befinner vi oss med packade persedlar på Phuket och kommer imorgon att hoppa på flyget till Hong Kong.Vi var väl inte helt lyckliga av att återse Phuket, tyckte Koh Lanta var mycket trevligare.

Den senaste veckan har vi nämligen ägnat åt dykning, dykning och snorkling. Jag har hunnit ut på två turer med Lanta Divers och Tilda en.

Dessutom tog Tilda med Måns på snorklingsutflykt till Koh Rok härom dagen (lite för skumpigt med speedboat för Alma tyckte vi). Tyvärr så uppskattade Måns inte snorklingen speciellt mycket, inte ens när han fick mata fiskarna med brödbitar.

Förklaringen kom hemma; 40,2 graders feber. Efter en god natts sömn i AC’n var dock febern borta till nästa dag och Måns var tillbaka i sitt gamla vanliga, pigga, pratiga och busiga jag. Han har sedan dess behållt sin fina form och är riktigt på hugget!

När det gäller dykningen så har den bjudit på en hel del bra upplevelser. Platserna runt Koh Lanta är riktigt bra och vi harbland mycket annat sett sköldpaddor, bläckfisk, sjöhästar och haj.

Nu återstår som sagt bara ett resmål kvar och det är Hong Kong som vi flyger till imorgon bitti. Det skall bli riktigt kul, förhoppningsvis är det inte allt för kallt. Vi har hunnit med att vänja oss med 34 grader…
På lördag eftermiddag landar vi på Arlanda, misstänker att vi får vänja oss vid andra temperaturer då…

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.