12 dagar kvar

Endast 12 dagar återstår innan det är dags för avresa. Tilda har packat i flera veckor, jag tänkte börja i helgen. Måns verkar vara grymt laddad inför att få bada i varmt vatten (väldigt viktigt att vattnet är varmt) och för att få åka flygplan. Just flygresan kanske inte är det som man ser fram emot mest men får ses som ett nödvändigt ont.
Resplanen är som följer:
Vi anländer via London och Hong Kong till Phuket där vi stannar några dagar. Därefter styr vi kosan till Railey beach där vi ämnar kika på vackra klippformationer i ungefär en vecka. Efter detta bär det av till den något mer pitoreska ön Koh Jum. Efter några dagar i lugn och ro reser vi vidare till Koh Lanta där vi beblandar oss med andra föräldralediga svenskar. Efter ca två veckor på Koh Lanta reser vi tillbaka till Phuket. Innan vi reser hem stannar vi några dagar i Hong Kong så Måns kan öva på sina kinesiska fraser han lärt sig av Nickelodeon.

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

2 Responses to 12 dagar kvar