Everglades

Efter att ha badat sig mätta under förmiddagen drog vi till Everglades för att spana in lite djurliv.
Det regnade (såklart) men det gjorde inte så mycket. Vi åkte runt med ett tåg med en i sedvanlig ordning otroligt charmant och påläst guide. Naturen och naturlivet var verkligen häftigt och definitivt något som skulle vara värt en återresa.

Efter regn kommer regnbåge.

Den stora begärelsen i Everglades är såklart alligatorerna. Vi hade turen att se ett halvdussin varav denna knorrhane som låg och hade det gött en meter från vägen.

Därefter åkte vi tillbaka till Miami och tjejerna avslutade dagen med ett kvällsdopp på hotellets takpool.

Imorgon bär det av tillbaka hem till varma Sverige. Det har varit en rejält maxad resa, en gräddbakelse med extra allt med 21 övernattningar på 15 olika hotell. Vissa tuffa prioriteringar har fått göras (tex att inte vara längre i Florida, värt en egen resa) men som helhet blev det en bra genomsusning av östkusten och ett bra generalrep inför nästa roadtrip… när det nu blir :-).
Over and out from Miami, Florida.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.