Miami

Så anlände vi slutligen till resans slutmål; Miami!
Vi inledde med att besöka Sawgrass Mall i norra utkanten av Miami. Ytterligare ett sådant där herrejösses-köpcenter där man kan gå i veckor och shoppa. Därefter drog vi genom sedvanliga åskskurar (är det någonsin fint väder i Florida? North Carolina hade extremt mycket bättre väder!) till vårt hotell på South Beach.
Sägas bör att det latinska inslaget i Florida är extremt mycket tydligare än tidigare under resan. På Sawgrass var tom de flesta skyltarna i butikerna på både engelska och spanska. Så matutbudet på South Beach är mycket fokuserat på Mexiko och Kuba. Vi valde idag Mexiko, kanske delvis på grund av namnet “Alma Mexicana” (samt betyget 4,5 på Yelp).

På denna restaurang levererades det extremt god mexikansk mat i överflöd och vi närmast rullade ut ur lokalen ner mot stranden för lite bad i solnedgången.
Miami levererar! Trots lite halvdassigt väder…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.