NYC

Efter ca fem timmars intensiv körning från Cape Cod anlände vi då till NYC och Manhattan. Att köra på Manhattan var ungefär som förväntat, det gäller att inte fega… men det gick bra!
Det är något speciellt att köra in mot Manhattan med skyskrapor och en miljon bilar.

Svårt sammanbiten...

Svårt sammanbiten…

Vi bor på Hotel Wales på Madison Av, 92dra gatan ett stenkast från Central Park. Fint skall det vara. Toaletten på rummet är så fin att man nästan inte vågar använda den.
IMG_1186
Väl på plats lyckades vi med konststycket att med några dollar som bidrag få dörrvakten att hitta en parkering på gatan istället för i Hotellets garage, vips så sparade vi $60! Per dag! Parkering på Manhattan är inte dyrt, det är helt jäkla överjordiskt galet dyrt.
Eftersom vi bara stannar två dagar så är planen att diska av de främsta sevärdheterna så att barnen har sett dem. Vi började med Top of The Rock, högst upp i Rockefeller Center.

En glad familj, fast det är liiite för varmt, ca 33 grader.

En glad familj, fast det är liiite för varmt, ca 33 grader.

Ofta fotograferat men man blir liksom inte trött på utsikten.

Ofta fotograferat men man blir liksom inte trött på utsikten.

Efter att ha käkat glass för $6 stycket gick vi också förbi Times Square för förhoppningsvis sista gången. Det är bara för galet där…

Måns står ut med alla turister

Måns står ut med alla turister

Efter en god natts sömn så inledde jag och Matilda dagen med att springa några varv runt Central Park Reservoir, en bra start! Eftersom frukosten på hotellet kostar $25 per person så blir det doughnuts och kaffe istället. Mer om detta senare…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.